Ons eerste en enige toernooi was in Peize, zond...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

GVAV ONR 4-0

Sun 15 Apr, 21:13

De wedstrijd tegen GVAV hebben we verschoven naar een later tijdstip i.v.m. het afzwemmen  van Merijn voor A en Stef en Mees voor C.

Om 10.30 reden we met drie diploma's op zak,  een jarige (Anniek) en een heerlijke temperatuur naar Groningen. De omstandigheden waren dus super.

Vol enthousiasme begonnen we ook aan de wedstrijd en de aanvalsdrift was ongekend. Het ene schot na het andere werd afgevuurd op het doel van GVAV maar de bal wilde er maar niet in. Ja en dan komen de oude voetbalwetten naar voren, als je zelf niet scoort ga de andere partij het wel doen en zo was het ook. Twee keer een uitval van GVAV en we stonden met 2-0 achter in de pauze.

Maar we hadden de moed niet opgegeven want uiteindelijk moest er toh een bal in gaan. Maar de tweede helft was identiek aan de eerste veel aanvallen, veel schoten, veel orners maar geen doelpunten en GVAV wist er wel raad mee en scoorde ook de tweede helft 2x

Einduitslag 4-0 verloren, heel jammer zeker gezien het speelbeeld maar de spelers hadden er geen last van en stapten met veel plezier weer in de auto en hadden al weer de dikste pret.